Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Leu 2010

Leu

Succes profesional

Pleaca Jupiter din casa a 7 a, insa nu te descuraja ! Te va sprijini pe casa a 8 a si, daca nu e rost de traire intensa in doi, chef de inele si luni de miere, macar e chef de cheltuit banii partenerului sau pe cei obtinuti de dupa nunta… Ai multe de trait, de invatat si sigur nu te vei plictisi. Totusi, nu neglija familia pentru ca nu prea te pricepi sa iti exprimi dorintele in moduri reusite si unele conflicte pot aparea prin toamna.

In dragoste nu e loc de plictiseala. Daca nu ai facut marele pas spre altar in aceasta perioada, mai ai niste ani de asteptat. Dar de ce sa ii astepti timida si resemnata ? Cu Marte in casa intai, agitandu-ri sangele pana la mijlocul verii nu vei lasa aventura sa iti bata de doua ori la usa ! Totusi, daca ai o relatie stabila, ea poate sa se destrame din cauza chefului de nebunii pe care il simti in sange. Reaprinderea pasiunii in cuplurile mai vechi ar trebui sa constituie o prioritate a verii. Foloseste-ti vacanta intelept !

Cariera este zona in care te simti cel mai bine. Esti sustinuta financiar si, cum Saturn s-a mutat de pe casa a 2 a, banii incep sa vina cu tot mai multa viteza. O mostenire ti se poate oferi sau o poti castiga in instanta. Zona proceselor este favorizata. In vara, ai putea sa mergi la o specializare, iar scoala de vara nu iti va mai parea ceva plictisitor daca promite o majorare de salariu imediat ce te intorci la serviciu...

Sanatatea este usor subrezita pe la inceputul verii, dar putina odihna si eventual niste investigatii ceva mai serioase te vor linisti. Grija la accidente : desi pot parea grave, Jupiter nu te protejeaza si de socul pe care poti sa il suferi in urma lor. Responsabilitate, atentie si intelepciune ca doar esti o femeie cu capul pe umeri !

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.