Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Leu 2011

Leu

Nevoi spirituale

Te asteapta un an al evolutiei spirituale, cand incercarile mari nu vor lipsi si nici satisfactiile pe masura lor daca reusesti sa le faci fata. Cu Jupiter in casa a 11-a esti protejata cand vine vorba depsre dusmani ascunsi, insa Neptun risca sa te faca sa subestimezi pericolele. Fii atenta si nu te lasa dusa de nas!

La serviciu iti merge bine, iar banii vin nu atat de aici, cat din terte surse. Cu Saturn in casa a 4-a o mostenire sau ceva beneficii din procese indelung tergiversate se anunta la orizont. Poate o asociere cu partenerul de viata sa se arate de asemenea profitabila. Ai grija in martie-aprilie, risti sa muncesti mai mult decat e cazul si sa primesti mai putin decat e normal.

In dragoste esti salvata! Venus e de partea ta si orice nor aparut in cuplu dispare, lasand loc unui soare fericit, capabil sa iti incalzeasca inima pana la ultima fibra. Nu estima insa gresit puterea binelui, pentru ca risti sa te ineci la mal: pana in octombrie tot vor mai aparea mici probleme, dar cu rabdarea treci marea, asa ca ai grija in directia carui curent inoti!

Sanatatea devine problematica din toamna pentru ca riscul de accidente creste. Ai grija daca esti vitezomana. In rest, toate bune. Daca treci linistita de aprilie si martie, fii sigura ca e loc de excese cat cuprinde pe timp de vara. Prapadeste-ti noptile scurte in placeri indelungate si bucura-te de Soarele in Rac pentru ca ai liber la aventura si distractie!

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.