Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Leu 2012

Leu

Leu - Dorintele se implinesc

Nivelurile de energie regeneratoare prognozate pentru anul 2012 te vor ajuta sa-ti atingi scopurile pe termen lung. Talentul tau artistic va veni in prim-plan in acest an. Dorintele si aspiratiile tale se materializeaza. Trebuie sa faci unele sacrificii majore de dragul familiei. Accepta viata asa cum este si traieste-o intr-un sens pozitiv. In ultima parte a anului, unele dintre voi ar putea deveni mai lenese. Dar ai grija, numai faptele puternice acorda recompense sanatoase in viata.

Economie este cuvantul cheie pentru anul 2012 cand vorbim despre bani. Pregateste un buget echilibrat si ai grija sa il respecti. Profiturile sunt prognozate pentru anul 2012 numai in cazul in care esti mai indrazneata. Unele probleme juridice sau in cariera ar putea lasa un gol in geanta pe la jumatatea anului, deci ai grija. Sfarsitul anului te va gasi intr-o buna dispozitie in masura in care situatia financiara ramane in picioare.

Nu te aventura intr-o relatie cu oricine. Comunica-i direct dorintele tale partenerului. Daca esti intr-o relatie, intampini unele dificultati in acest an. Cu toate acestea, sunt prevazute multe momente intense si senzuale in relatia ta anul acesta. Primul trimestru al anului aduce noroc in cazul in care esti singura si esti in cautarea unui partener.

Este nevoie sa mentii un stil de viata echilibrat pentru bunastarea sanatatii tale in acest an. Altfel ai putea avea probleme de sanatate cum ai avut in anii anteriori.  Sigur ca trebuie sa te bucuri de placerile lumesti, dar la nivel minim. Da tot ce poti pentru a-ti mentine forma si greutatea in acest an. Ultima parte a anului te va gasi intr-o forma buna si vesela. Acorda timp suficient odihnei, somnului si exercitiilor pentru o stare de sanatate mai buna.

Bani

Bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.