Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Leu 2018

Leu

Organizare

Anul 2018 incepe in forta pentru tine! Vei fi plina de viata, iar entuziasmul si energia nu iti vor lipsi. Uranus aduce cariera in prim-plan, iar reputatia reprezinta un aspect care te va preocupa tot mai mult. Vrei sa iesi in evidenta in acest an, sa stralucesti si sa fii apreciata, chiar daca nu ai o idee foarte clara despre ceea ce ar trebui sa faci pentru a obtine exact ce iti doresti.

Relationezi mult mai bine cu generatiile mai tinere, pentru ca gasesti intotdeauna ceva nou si surprinzator de invatat de la acestia. Te ajuta, poate, faptul ca esti mai putin critica si alegi sa iei in considerare doar aspectele pozitive pe care le observi in jurul tau. Trebuie sa iti organizezi mai bine ideile si sa nu neglijezi gandurile care in prima instanta iti vor parea abstracte, ori irealizabile.

Abilitatile pe care le vei deprinde in acest an iti vor fi de folos in viata de zi cu zi si iti vor permite sa indeplinesti cu mai multa usurinta sarcinile care pana acum iti pareau o corvoada.

Jupiter te incurajeaza sa faci niste schimbari in viata ta. Poti lua in considerare ideea de a te muta, intrucat ai nevoie de mai mult spatiu, mai ales daca stii ca urmeaza sa vina pe lume un nou membru al familiei. Nu ar strica sa fii mai precauta si sa te gandesti sa iti faci si niste asigurari in anul ce urmeaza, pentru a elimina orice teama sau nesiguranta cu privire la veniturile sau bunurile tale materiale.

Bani

Bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Asa si asa

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.