Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Leu 2019

Leu

Incredere

Anul 2019 iti va oferi sansa de a-ti demonstra puterea si abilitatile. Soarele, liderul astral al Leului, va ocupa o pozitie dominanta, oferind protejatilor sai, oportunitatile de care au nevoie. Incearca sa iti alcatuiesti un grup de oameni de incredere, atat la serviciu, cat si in viata personala. Esti capabila sa coordonezi excelent o echipa, insa trebuie sa indraznesti mai mult cand vine vorba de parteneriate.

Daca nu te asiguri ca respecti toate conditiile impuse, te poti astepta si la rezultate modeste, departe de toata stralucirea la care te astepti. Trebuie sa intelegi ca poti lua cele mai bune decizii numai intelegand pe deplin tot ceea ce se intampla in jurul tau. Altfel spus, daca vei fi atenta si vei da dovada de perseverenta, orice decizie pe care o vei lua cu privire la cariera si planul financiar, va da rezultate pozitive si iti va aduce profit.

Pe plan sentimental, se poate spune ca trebuie sa depui eforturi daca vrei sa fii observata si abordata de cineva. Totodata, ar fi bine sa le arati celor dragi ca esti interesata de opiniile lor, chiar daca subiectul poate nu te captiveaza prea mult. Da dovada de respect chiar si atunci cand nu esti in apele tale si te simti acaparata de emotii negative. Nu incerca sa detii controlul absolut asupra a tot ceea ce se intampla, intrucat nu vei reusi; ba chiar mai mult, vei acumula frustrari si vei avea impresia ca toata lumea are ceva cu tine. Poti avea incredere in familie si in cei apropiati, insa trebuie sa mizezi cel mai mult pe fortele proprii.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.