Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Leu 2020

Leu

Curaj

Pentru tine este important curajul in acest an, intrucat fara el nu vei reusi sa ajungi acolo unde ti-ai propus. Tranzitul lui Jupiter prin Sagetator se va desfasura pana la sfarsitul lui martie, asa ca ai o perioada destul de lunga la dispozitie pentru a-ti infrange temerile si a descoperi care sunt lucrurile care iti dau putere si incredere de sine. Vor fi momente in care nu te vei simti cea mai norocoasa din lume, insa trebuie sa stii ca gandirea ta poate schimba multe, asa ca nu este niciodata prea tarziu sa lucrezi la acest aspect. Daca iti doresti sa te apropii mai mult de anumiti oameni din viata ta, trebuie sa stii ca ti se ofera aceasta sansa, insa numai daca inveti sa scoti la iveala ceea ce simti, sa te destainui mai usor si sa nu te mai inchizi in tine atunci cand crezi ca esti de neinteles.

La locul de munca este posibil ca lumea sa puna tot greul pe umerii tai, iar partea cea mai rea este ca nu vei protesta sub nicio forma. Incearca sa faci o schimbare in acest sens, intrucat nu este nevoie sa te epuizezi pentru a demonstra ca esti o persoana muncitoare si dedicata.

Cand vine vorba de iubire si de tot ceea ce tine de sentimentele celorlalti fata de tine, nu poti trata problema cu jumatate de masura. Pentru tine, in iubire se poate merge doar dupa principiul „totul sau nimic”. Astepti mult de la persoana iubita, insa oferi pe masura, asa ca esti de parere ca in final totul se echilibreaza.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.