Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Pesti 2008

Pesti

Si uite cum se intoarce roata si cum se schimba oamenii! E randul tau sa imbraci invers haina timiditatii si a recluziunii. Cu Jupiter in casa prietenilor iesi la rampa si ajungi sa faci impresii extrem de bune in cercurile largi. Stilul de viata se schimba, devii centrata spre afara, iar extreiorizarea ta va parea fascinanta celor mai multi.

Schimbarea se refera si la relatii, iar cineva intalnit prin toamna ar putea sa iti transforme ideea de cuplu cu totul. Brusc te lasi de romantism si vrei senzationalul, emotia pura retraita altfel.

Cu asa un chef de viata ai tendinta de a spune “nu” multor obligatii, aducand confuzie in randul celor ce te stiau docila, asa cum ar fi sefii tai. Poate ca nu ar strica sa te temperezi putin, mai ales prin noiembrie, caci s-ar putea sa te prinda noul an pe acasa si fara job. Chiar acum cand esti pe val!

Daca nu te ia depresia prin toamna si nu te apuci sa iti testezi relatiile ca sa afli cine merita si cine nu, atunci ai sanse sa nu iti tulburi sarbatorile. Dar starea de abandon pe care o traieti s-ar putea sa te faca sa renunti la cativa oameni pe care credeai ca te poti baza. Trebuie sa cerni graul de pleava oricat de greu ar fi. Oricum, nu ramai singura: o multime de oameni te iubesc si o groaza asteapta sa te cunoasca. Opreste-i doar pe cei care merita!

Bani

Sanatate

Dragoste

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.