Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Pesti 2011

Pesti

Mai multa implicare

Este un an al schimbarilor. Nu vor fi usor de dus, iar transformarile se vor vedea inainte de sfarsitul lui 2011. Jupiter in casa a 3-a te va invata cateva lectii legate de linia subtire dintre succes si esec, dintre bine si rau. Apropiatii tai risca ceva probleme si implicarea in situatia familiei este si mai mare incepand cu tranzitul Lunii negre prin casa a 2-a. Saturn pune unele probleme in cuplu, dar acel al saselea simt pe care il ai iti va arata drumul in orice situatie.

In profesie risti cateva surprize in primavara, cand Venus te trage de urechi daca esti un subaltern nu prea cuminte sau o sefa mult prea exigenta. Din iunie, te mai destinzi si scapi si de stresul legat de prieteni: cineva din grupul tau se va dovedi un sprijin de incredere incepand de acum. Nu risipi mai mult decat e cazul, mai ales daca esti implicata in procese.

In dragoste stai bine, dar daca ai o relatie stabila si chiar o familie, ai putea intampina ceva probleme. Infidelitate, scandaluri, intrigi si multe alte probleme care pot duce la rupturi. Odata trecute, relatia va fi mai puternica decat oricand. Tine cont de natura ta: feminina, dar si puternica prin cunoasterea slabiciunilor si controlul lor! E rost de dezvoltare personala in cuplu, asa ca nu uita zicala "ce nu te omoara, te face mai puternic" pentru ca este valabila si pentru relatia ta.

Sanatatea este amenintata la sfarsitul anului, cand Marte pune probleme cardiace. Ai grija la odihna si mai ales la stres. Problemele din cursul anului te pot vicia si pe sectorul sanatatii acum, iar acest lucru poate fi evitat daca ai deschiderea de a apela la tehnici de relaxare si destindere: psihoterapie, bioterapie sau yoga.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.