Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Pesti 2018

Pesti

Indicii

Anul 2018 nu va incepe intr-un mod foarte fericit, deoarece te vei confrunta cu niste probleme financiare, carora va trebui sa le faci fata pana in luna mai. Accentul cade pe obtinerea de informatii cat mai utile pentru depasirea dificultatilor, pentru ca nimeni nu iti va oferi indicii fara ca macar sa le ceri acest lucru. Trebuie sa interactionezi cu cat mai multi oameni, dar in acest sens te va ajuta mult si dorinta ta continua de socializare.

In urma unor calatorii de afaceri iti poti face prieteni peste hotare, insa problema principala va fi aceea de a mentine legatura cu ei cat mai mult timp. Empatia de care vei da dovada si grija de oameni te vor ajuta sa te faci placuta in ochii multora, mai usor decat ti-ai putea inchipui.

Expansiunea pe plan profesional iti poate fi limitata de influenta unei persoane importante din mediul de lucru, asa ca se poate spune ca esti la mana cuiva ori de cate ori incerci sa avansezi. Ti se va parea cu atat mai greu sa te faci remarcata, pentru ca ti se vor impune multe lucruri si iti vor fi ingradite in egala masura, numeroase idei.

Vor fi momente in care vei da dovada de altruism si bunatate chiar daca nici situatia ta nu va fi cea mai buna in contextul respectiv. Acest lucru te va inalta in ochii anumitor persoane, insa pentru cei mai indiferenti, gestul tau va trece neobservat. In situatiile de acest gen, nu trebuie sa iei in considerare decat vorbele celor care incearca sa te sustina.

Bani

Bine

Sanatate

Asa si asa

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.