Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Pesti 2019

Pesti

Compasiune

Pestii ar trebui sa dea dovada de blandete si compasiune in acest an, mai ales daca si-au creat imaginea unor oameni cu inima de piatra. Astrele te indeamna sa te concentrezi asupra lucrurilor care te motiveaza si care iti dau speranta, chiar daca treci prin momente mai dificile. Neptun ocupa o pozitie favorabila pentru zodia ta in 2019, insa nu este singurul care va actiona in avantajul tau. Si Venus va avea o pozitie buna, intrucat Marte nu ii va bloca energia, astfel ca vorbim despre un an in care ar fi bine sa iti cultivi talentul si sa dai o sansa schimbarilor benefice in sfera relatiilor personale.

Nu vei putea alege intre profesie si hobby-uri, asa ca in acest an vei incerca sa gasesti un echilibru si sa iei niste decizii care sa iti permita sa faci ceea ce iti place, dar sa fii si platita pentru acest lucru. Cu toate ca poate fi nevoie sa iti schimbi locul de munca, esti dispusa sa incerci, cu atat mai mult daca perspectiva unui nou inceput te incanta foarte mult. Ai sansa de a avansa pe plan profesional, insa nu trebuie sa te multumesti cu o singura victorie. Cei din jur vor uita surprinzator de repede de realizarile tale, asa ca trebuie in permanenta sa incerci sa te autodepasesti. 

Reusitele pe plan sentimental vor fi nesemnificative pe langa cele din sfera profesionala, insa acest lucru nu ar trebui sa iti inlature motivatia de a-ti gasi si fericirea sufleteasca. Familia iti va fi alaturi la greu, insa ai nevoie si de o persoana care sa iti fie alaturi mereu, ori de cate ori simti nevoia de a vorbi cu cineva.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.