Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Pesti 2020

Pesti

Umor

Incepand cu anul 2020, ar fi bine sa lasi in urma tot ceea ce consideri ca ti-a daunat de-a lungul timpului, sa elimini din viata ta drama si persoanele nocive pentru tine. Poti incepe o etapa noua, care sa te caracterizeze mult mai bine si care sa scoata tot ce este mai bun din tine. Pentru aceasta, nu ai nevoie de prea mult sprijin, intrucat se gasesc inauntrul tau toate resursele de care ai nevoie. Prezenta lui Saturn este suficienta pentru a-ti stimula optimismul si curajul, asa ca nu iti ramane decat sa pui in aplicare ideile care iti incoltesc in minte. Reusesti sa te faci observata si sa te apropii de ceilalti prin simtul umorului, asa ca trebuie sa apelezi ori de cate ori ai nevoie de acest atu al tau.

Unele activitati la locul de munca nu sunt tocmai pe placul tau, insa incerci sa le duci la bun sfarsit prin eforturi mari. Cel mai periculos este sa cazi intr-o monotonie din care sa nu mai sti cum sa iesi, pentru ca acela va fi momentul in care vei simti ca nu mai evoluezi si vei incepe sa pui la indoiala tot ceea ce ai construit pana acum. Este important sa castigi banii de care ai nevoie, insa si mai important este sa o faci intr-un mod care sa nu iti sece intrega energie.

Vor fi cateva schimbari peste care vei fi nevoita sa treci pe plan sentimental. Poate ca drumul tau se va separa de cel al unei persoane dragi, indiferent daca iti doresti sau nu acest lucru. Unele decizii vor trebui luate pentru binele tuturor, dincolo de cel personal.

Bani

Asa si asa

Sanatate

Bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.