Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Rac 2008

Rac

La tine incepe epoca marii iubiri. Timp de 2 ani Jupiter va fi in casa parteneriatelor si e imposibil sa nu iti gasesti jumatatea in acest timp. Intensitatea trairilor este o avalansa careia nu i te poti opune. Stabilitatea nu altereaza deloc spiritul de aventura si vei sti sa pendulezi cu gratie intre romantism si aventuri pe varf de munte.

Ceva probleme cu oamenii din imediata apropiere, cum ar fi rudele de gradul doi sau vecinii risca sa iti faca zile amare. Toate vin de la Saturn si tendinta ta de a evada din probleme negandu-le sau ocolindu-le va fi prezenta si de data aceasta. Mai bine confrunta situatiile neplacute, mai ales daca stii ca persoanele acelea sunt importante pentru tine. Arma cuvintelor se poate transforma uneori in mana blandetii daca stii cum sa intorci lucrurile.

Mai adaug ca intrarea lui Pluto in Capricorn anunta o perioada de transformare sufleteasca, mai ales prin prisma celorlalti. Relatiile pe care le legi sunt profund spirituale si nicidecum nu vei lua in considerare un singur lucru cand iti dedici timpul unui partener. Perspectiva asupra vietii se schimba, iar aceasta schimbare nu se opreste la 2008. Caruselul evolutiei te prinde si nu iti mai da drumul prea curand. Foloseste toate prilejurile!

Bani

Sanatate

Dragoste

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.