Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Rac 2010

Rac

Interes pentru familie si suflet

Este un an in care vei avea de dus cateva teste in zone extrem de importante pentru tine. Pe de o parte, Saturn este chiar in casa a 4 a si iti va testa rabdarea in legatura cu familia si probleme mai vechi legate de ea, pe de alta parte, in casa a 7 a este mare agitatie, iar Nodul Nord se muta aici pentru ceva timp… Nu te vei plictisi, iar Jupiter din casa a 9 a iti va da dorinta de a lasa totul balta si de a te muta departe de tot. Macar in vacanta si tot vei trece granitele tarii !

In dragoste e energie multa. Cu Destinul in Capricorn este posibil sa intalnesti o persoana semnificativa, care sa isi puna amprenta extrem de puternic asupra ta, ca individ unic, dar si ca individ intr-o relatie. Cel mai probabil se vor anunta tensiuni, dar toate duc la o dezvoltare armonioasa pentru care te vei bucura in mai putin de un an. Nici casa a 5 a nu e de ignorat ! Venus isi face veacul pe acolo mai toata toamna si noul an te poate prinde cu un mare chef de experimente amoroase lipsite de constrangeri…

Cariera devine mult mai simplu de organizat. Marte va mai sta prin casa a 2 a, invatandu-te fel si fel de giumbuslucuri pentru a scoate bani. Dupa ce se muta in casa a 3 a vei putea sa comunici mult mai usor si nu e de mirare daca toamna te prinde intr-un post nou, de mult timp ravnit. In vara ai putea sa pui bazele unei afaceri considerate de altii mai ciudatica, insa in 2011 le vei arata ce inseamna sa ai intuitie si spirit de dezvoltare !

Sanatatea nu ameninta din nicio parte, insa nu intinde coarda mai mult decat e cazul. Ai putea sa te trezesti cu probleme ale cailor respiratorii prin primavara, insa nu e nimic grav. Odihna face parte din modul tau de viata si Saturn isi lasa amprenta batranicioasa asupra ta intr-un mod pozitiv.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.