Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Rac 2012

Rac

Rac - Schimbari importante

Anul 2012 iti aduce modificari importante in sectorul relatiilor. Este posibil ca unele dintre voi sa fie parasite si fara nici o speranta. Dar evita sa depinzi de altii si ridica-te si straluceste. Pacea si calmul vor avea prioritate apoi, in viata ta. Undeva pe la mijlocul anului esti nevoita sa iei o decizie importanta legata de viata profesionala si cea personala. Daca esti singura, vei intalni o persoana pe placul tau. Dar pazeste-te de vulpi in haine de oaie! Noi idei de tot felul vor prinde forma in acest an. Pastreaza-ti calmul si intra in actiune pentru a-ti indeplini planurile!

Finantele iau o forma buna pentru tine in acest an. Mentine echilibrul financiar in mod rational. O crestere a fluxului de venituri este asigurata, dar asigura-te ca stii cum sa investesti. Te poti baza pe unele ocupatii artistice pentru sporirea finantelor. Acest lucru iti va aduce atat satisfactii financiare cat si spirituale. In a doua jumatate a anului se observa o scadere a nivelului datoriilor tale, ceea ce va fi o mare incurajare pentru tine.

Anul acesta, stabilitatea si linistea sunt garantate in relatia ta. Fii libera si deschide-ti inima persoanei iubite, fii sincera si incearca sa intelegi sentimentele partenerului tau. Este momentul pentru a sterge orice urma de indoiala din relatia voastra.

Anul acesta iti sunt asigurate niveluri crescute de energie. Vei avea parte de stabilitate in ceea ce priveste starea de spirit, desi anul trecut a deviat putin de la normalitate. Acest lucru da sanatatii mentale si fizice o nota pozitiva. Cauta o solutie pentru a reduce obiceiurile proaste care te-au bantuit in ultimii ani. Concentreaza-te asupra faptelor si ai grija de sanatatea ta!

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.