Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Rac 2015

Rac

Temeri

Pentru tine, anul 2015 va aduce o serie de schimbari benefice la care cei mai multi pot doar spera. Cu toate acestea, odata cu lucrurile primite, apar si cerintele, care, in cazul tau, se vor manifesta sub forma unor intrebari la care vei fi nevoita sa raspunzi. Anul acesta este pregatit sa te puna la incercare si pretinde ca in mod obligatoriu sa iti faci cunoscute tie insati temerile pe care le ai si, mai ales, sa le accepti. Vei trece prin momente extrem de semnificative care te vor impinge sa iei decizii drastice: fie continui sa traiesti in felul in care te-ai obisnuit pana acum, fie incalci regulile, de tine stabilite, si iti gasesti o noua cale. Ai sansa de a te elibera de constrangeri si de orice alte influente negative care pana acum te impiedicau din a te manifesta liber. Fiecare efort pe care il vei face nu va fi in van, si iti va oferi satisfactii ulterior! Vei vedea multe din planurile tale realizandu-se, vei regasi stabilitatea financiara si vei avansa in cariera. Cu toate acestea, Racul familist din tine te va indemna sa ii pui mai mereu pe cei dragi pe primul loc.
Planul sentimental si cel al iubirii vor avea cea mai mare insemnatate pentru tine, insa vor fi si cele mai complicate. Daca pana acum nu erai multumita cu ceea ce primeai din punct de vedere emotional, din 2015 vei avea sansa de a gasi pe cineva care sa iti ofere in sfarsit atentia, grija si intelegerea dupa care tanjeai atat de mult.
Pe plan profesional vei fi foarte mult influentata de tranzitia lui Saturn in zodia Sagetatorului, care te va impinge sa iti atingi scopurile cu pierderi cat mai putine. Vei avea parte de multe schimbari, iar atmosfera la locul de munca se poate dovedi tensionata in cea mai mare parte a timpului. Daca te gandesti sa iti gasesti o noua slujba, ai la dispozitie o scurta perioada - incepand de la mijlocul lui iunie si pana la sfarsitul lui iulie - cand astrele sunt de partea ta.
Sanatatea iti va pune probeme si iti va solicita atentia mai mult decat oricarui alt reprezentant al zodiacului.

Bani

Bine

Sanatate

Asa si asa

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.