Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Rac 2016

Rac

Versatilitate

In 2016 te vei simti impinsa sa indeplinesti cat mai multe sarcini, chiar daca pana la sfarsitul anului acesta vor disparea daca nu vor fi tratate cu suficienta atentie. Multe dintre indatoririle pe care le vei avea pot capata o noua insemnatate pentru tine. Pentru a-ti atinge scopurile, trebuie, mai intai, sa iti armonizezi sentimentele si sa lasi de-o parte dubiile. Din multe puncte de vedere, anul 2016 va fi unul deosebit pentru tine, chiar daca lucrurile pozitive nu vor veni din abundenta. Scaderea influentei lui Saturn va veni in avantajul tau, insa totodata iti va lipsi si actiunea benefica pe care Luna o putea avea asupra ta. Vei dispune de mai putina energie, insa acest lucru nu te va scuti de munca. Daca ai reusit sa iti demonstrezi originalitatea pana acum, vei fi cu siguranta in centrul atentiei.
Inceputul anului va constitui o perioada fericita pentru tine si nu vei vea parte de prea multi nori pe cerul tau. Vei razbate greutatile si vei ajunge acolo unde iti propui. Oamenii cu intentii rele asupra ta nu vor reusi sa iti faca niciun rau. Astrele nu vor avea o influenta majora asupra deciziilor pe care ar trebui sa le iei, asa ca este o perioada buna pentru a-ti alege un drum un viata, un parteneriat sau pentru a hotari soarta unei relatii.
Vara vei descoperi si tu la tine ceea ce altii au observat demult, si anume ca poti da dovada de o versatilitate ce iti permite sa te implici in activitati cat se poate de variate. Va trebui sa inveti sa iti controlezi dorintele, pentru ca tocmai acestea te vor impiedica de cele mai multe ori sa ai o evolutie potrivita.
Sfarsitul de an va fi mai dinamic, dar si mai dificil. Problemele se vor aduna la un loc si te vor acapara atunci cand ti-ai dori cel mai mult sa ai parte de liniste.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.