Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Rac 2018

Rac

Uniune

In 2018 se anunta schimbari majore pe plan sentimental. Lasi copilariile de-o parte si te gandesti serios la casatorie si la ideea de a-ti intemeia o familie. Daca esti intr-o relatie, astrele te vor indemna sa avansezi la un nou nivel, sa iti schimbi statutul, ori sa imbunatatesti ceea ce pana acum te nemultumea. Ideea de pereche si de uniune devine o prioritate pentru tine, astfel ca fiecare decizie pe care o vei lua in decursul anului va fi influentata in primul rand si de legatura cu planul amoros.

Pe plan profesional ar fi bine sa te obisnuiesti cu ideea ca lucrurile pot decurge bine chiar si atunci cand nu faci tu toata treaba. Prin urmare, poti incerca in acest an sa nu mai iei asupra ta toate greutatile, mai ales atunci cand responsabilitatile ar trebui impartite. Nu uita acest aspect atunci cand vine vorba de o afacere, deoarece ai tendinta de a da mai mult decat oricine, chiar daca satisfactia va fi aceeasi pentru toti. Incepi sa nu mai tolerezi prefacatoria si ascunzisurile, asa ca simti din start cand cineva incearca sa te duca de nas. Se poate spune ca devii mai dura si mai greu de induplecat in acest an.

Multumita lui Neptun, devii dornica sa calatoresti, sa descoperi si sa vezi lucruri noi. Vei pune mai mereu bani de-o parte pentru vacante in locuri exotice sau deosebite si nu ti se va parea deloc gresit sa investesti banii castigati in acest mod, intrucat experientele traite nu vor putea fi cuantificate vreodata.

Bani

Bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.