Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Rac 2019

Rac

Creativitate

In 2019, Racii se vor dovedi a fi oameni muncitori, cu suflete sincere si deschise, chiar daca multi vor incerca sa profite de pe urma lor. Luna va fi puternic subminata de Soare, asadar influenta ei benefica va fi extrem de slabita. Acestea fiind spuse, nu vei fi ocolita de momentele de tristete si melancolie, insa important este sa extragi cate un lucru pozitiv din fiecare experienta traita. Poti incerca sa iti redescoperi inspiratia si creativitatea, astfel incat in timpul liber sa faci si lucruri care iti plac.

Marte este la randul sau tinut sub control, asa ca poti incepe sa te ocupi de lucrurile pe care le-ai lasat de-o parte de-a lungul timpului, fie ca vorbim despre o pasiune de-a ta mai veche sau de un proiect dificil impus la locul de munca. In acest an vei fi mai bine inteleasa si nu te vei simti nevoita sa minti sau sa apelezi la siretlicuri pentru a-ti atinge scopurile. Nu te teme ca nu vei fi luata in serios, intrucat vei avea sansa de a interactiona cu oameni cu care vei rezona cat se poate de bine.

Nu ar strica sa acorzi mai multa atentie si planului sentimental, intrucat in 2019 ti se ofera sansa de a intalni o persoana cu care sa fii dispusa sa stabilesti o legatura puternica, iar de aici mai departe depinde de voi daca veti permite dezvoltarea unei frumoase povesti de iubire. Pana vei primi ceea ce iti doresti sau ceea ce ii trebuie inimii, fii sigura ca Venus te va trece si prin momente mai putin placute, insa important este sa fii puternica si sa versi cat mai putine lacrimi pentru ceea ce vei vedea ca este cat se poate de trecator.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.