Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Rac 2020

Rac

Anticipare

In anul acesta vei fi destul de prevazatoare, iar abilitatile tale te vor ajuta sa anticipezi in mod corect cam tot ceea ce urmeaza sa ti se intample. Urmeaza o perioada destul de lunga in care vei experiementa lucruri cu totul noi, asa ca trebuie sa incepi sa te bazezi pe ceva mai mult decat pe noroc. Alinierea dintre Jupiter si Saturn te provoaca sa iti iesi din zona de confort si sa incerci lucruri noi, chiar daca nu ai convingerea ca totul va merge asa cum te astepti. Cele mai importante reusite ale tale se vor ivi dupa indelungi incercari, asa ca atunci cand simti ca nu mai poti, aminteste-ti ca o mare victorie se poate ascunde dupa colt.

Incearca sa evoluezi continuu, chiar si atunci cand ai senzatia ca ai ajuns acolo unde ti-ai dorit tot timpul. Este bine sa iti pastrezi mintea ocupata, sa ai mereu o lista cu sarcini de lucru si sa te mentii motivata intr-un fel sau altul. Iti poti descoperii talente pe care nici nu stiai ca le ai, sau poti incerca sa te perfectionezi atunci cand ti se spune ca nu te pricepi tocmai bine la un anumit lucru. Situatiile limita pot scoate ceea ce este mai bun din tine, asa ca nu trebuie sa te feresti de provocari.

Pe plan sentimental ti se va parea dificil sa gasesti pe cineva care sa se ridice la inaltimea asteptarilor tale, asa ca cele mai multe incercari de apropiere se vor sfarsi mai repede decat iti poti imagina. Uneori ai niste asteptari exagerate de la oamenii din jurul tau, iar acest lucru te-ar putea face sa ramai singura, mai devreme sau mai tarziu.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Asa si asa

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.