Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Sagetator 2008

Sagetator

Daca anul trecut Jupietr, la el acasa, ti-a dat calitatile necesare sa te simti regina situatiilor, anul acesta si la anul sta in casa a 2 a, rezervandu-ti atentia pentru cariera. Te-ai obisnuit sa fii centrul de interes si sa epatezi prin prezenta, iar anul acesta vei face acest lucru prin o noua forma de fascinatie: puterea! Ea va fi dobandita si inca prin munca, asa ca fii atenta ce te asteapta.

Este momentul sa te orietezi pe cariera pentru ca in acest 2 ani cat sta Jupiter in Capricorn te pui la adapost pentru multe zile negre, poate chiar pentru tot restul vietii. Ai putea sa faci o descoperire in urma careia sa te trezesti celebra si cu multi bani: 2 iepuri deodata! Plus ca setea ta de renume este anul acesta foaaarte mare!

Totul merge struna daca esti atenta la ce se intampla. Putina lene care nu a omorat pe nimeni poate sa apara si in viata ta, mai ales pana in primavara taindu-ti putin din elan si din sansele de afirmare. Daca adaugam ca din toamna Uranus retrograd viciaza familia, am putea afla ca vor exista mici conflicte: poate “te-ai ajuns” si lumea te vrea asa cum te stie, extrem de generoasa. Nu e rau sa ai simtul masurii, dar vezi sa nu cazi in cealalta extrema!

Neptun te face mai visatoare, ceea ce pare dificil pentru tine, cea mai obiectiva femeie din zodiac. Dar planurile plac tuturor, mai ales cand vine vorba de vacante… Te gandesti sa ajungi prin locuri frumoase in vara aceasta. Si daca nu asta e scopul tau, pana in toamna tot faci niste calatorii, fie ele chiar si in Sinele tau. E timpul unor experiente revelatorii!

Bani

Sanatate

Dragoste

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.