Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Sagetator 2011

Sagetator

Iesi la rampa

Esti gata pentru trairi de intensitate maxima ? Daca nu, mai ai timp sa te gandesti si sa decizi : vei infrunta anul cu ce ai tu mai bun sau iti faci bagajul si te izolezi intr-o grota pentru urmatorii 2-3 ani ? Socotelile se schimba si plictiseala dispare din viata ta, asa ca fa rost de doza de vitamine si de oamenii dragi tie pentru ca vei avea de munca in toate sferele vietii tale !

In dragoste, nu ai motive sa te plangi ! Cu Saturn tot in casa a 11 a vei lasa la o parte flirturile marunte si te vei gandi mai mult la ce vrei de la prieteni sau de la apropiati in general. Esti dispusa pana si sa tai in carne vie ca sa obtii ceea ce vrei. Convinsa ca meriti ce e mai bun, dispusa de altfel sa oferi tot ce ai mai bun, vei afla daca intr-adevar merita sa mergi pe drumul pe care esti sau sa incepi un altul nou. Prin vara, Uranus din Berbec, te poate impinge la nebunii sub influenta unei prietene sau a unui prieten cu idei excentrice. Fii sigura ca poti sa iti asumi riscurile !

Cariera este cea care te va interesa mai mult. Cu Jupiter in casa a 5 a poti fi sigura ca incepe anul tau de glorie ! Chiar din ianuarie vei simti cum energia favorabila pe care o simti in jur da nastere la fel si fel de oferte. Poti sa incepi sa aplici ceea ce ai invatat pana acum, sa redescoperi o pasiune mai veche si chiar sa o transformi oficial in profesia ta ori, pur si simplu, sa decizi ca e cazul sa mai studiezi pentru a ajunge la nivelul de profesionalism pe care il vrei !

Sanatatea este favorizata, micile probleme pot aparea in toamna cand Venus a te poate ataca « miseleste » pe zona aparatului urinar si genital. Daca ai grija de tine si apelezi la sfaturile medicului din timp ai siguranta unui sfarsit de an fericit pe toate planurile : implinire materiala, spirituala si chiar amoroasa !


Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.