Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Sagetator 2012

Sagetator

Sagetator - Un an fara dificultati

Spre deosebire de anul trecut, in 2012, viata ta va fi scutita de dificultati. Vei castiga mai mult in termeni de putere si autoritate in acest an. Daca esti dispusa, exista posibilitatea pentru o schimbare de resedinta, in cariera sau in relatie. Trebuie sa te incarci cu un potential mare de energie pentru a mentine drumul spre succes in viata. O retrospectiva este necesara pentru a intelege faptele tale din trecut. Ia deciziile pe loc si nu amana. Ramai optimista pe tot parcursul anului!

Anul 2012 vine cu o crestere majora a finantelor tale. Odata cu acest lucru, vei fi si mai plina de optimism. Cu toate acestea, nu este tocmai indicat sa te aventurezi in noi proiecte care ti-ar putea lasa o gaura in buget. Asteapta si priveste. Utilizeaza fondurile pentru a achita imprumuturile si vechile datorii. Un flux financiar mai bun este prezis spre sfarsitul anului.

Pe plan sentimental, va fi o perioada decisiva. Va fi o schimbare totala in viziunea ta asupra iubirii, a romantismului si a emotiilor. Farmecul tau va atrage noi admiratori. Daca esti singura, este momentul pentru a te stabili intr-o relatie sau chiar pentru a te casatori. Nu fi prea selectiva pentru ca s-ar putea sa ramai singura. Dragostea pluteste in aer!

Anul acesta esti binecuvantata cu multa energie si vigoare. Acest lucru te va duce in locuri neexplorate pana acum. Fii activa, cu toate ca uneori, punctele slabe te vor trage in jos. Ai grija de dieta si incearca sa mentii un echilibru. Asigura-te ca renunti la unele dintre obiceiurile proaste. Acorda mai mult timp pentru a face miscare, pentru a te relaxa si a-ti reintineri spiritul.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.