Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Sagetator 2018

Sagetator

Reculegere

In 2018, Saturn se va asigura ca primesti exact ceea ce meriti pe plan financiar si, chiar daca remuneratia va intarzia putin, poti fi sigura ca vei avea parte de o surpriza placuta. Nu te subestima atunci cand vine vorba de puterea de munca, deoarece de multe ori te vei surprinde te tine insati cu ceea ce esti capabila sa faci.

In aceasta saptamana este foarte important sa inveti sa fii mai relaxata, pentru a-ti pastra psihicul intr-o stare buna. Te vei ingriji mult de corpul tau si de aspectul fizic, insa tine minte ca nu doar infatisarea si aparentele conteaza, mai ales atunci cand stresul contituie o amenintare reala. Daca meditatia nu este pentru tine, incearca sa gasesti o activitate care sa iti faca placere si sa te relaxeze.

Pe plan profesional nu vor fi toate bune si frumoase. Atmosfera la locul de munca poate deveni greu de suportat in anumite situatii, asa ca ti se va parea tot mai dificil sa iti desfasori activitatea fara a ceda nervos. Partea buna este ca vei descoperi noi modalitati de a rezolva sarcinile zilnice mai rapid si cu mai putine batai de cap.

Jupiter te ajuta sa te dezvolti si pe plan personal, asa ca vei capata mai multa incredere in tine si nu te vei mai teme sa devii personajul principal al propiei tale vieti. Vei invata sa iti prioritizezi activitatile in functie de doleantele tale si te vei gandi mai putin daca reusesti sa ii multumesti pe toti, mai ales atunci cand scopul nu este deloc acesta.

Bani

Bine

Sanatate

Asa si asa

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.