Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Sagetator 2019

Sagetator

Determinare

In 2019 vei fi usor de impresionat, asa ca ai grija cui acorzi increderea ta, intrucat nu toti sunt oameni sinceri si cu intentii pozitive. Totodata, esti cat se poate de curioasa si vrei sa descoperi toate posibilitatile pe care le ai inainte de a lua o decizie pe termen lung.

Eris este planeta raspunzatoare de evolutia zodiei tale, iar in acest an se va afla intr-o pozitie favorabila in raport cu Soarele. Acesta din urma te indeamna sa abordezi o gandire optimista si sa iti ocupi timpul numai cu activitati constructive. Ce-i drept, Eris te impinge catre obtinerea unor avantaje materiale, iar in acest sens iti poti concentra toata vointa si determinarea.

Pe plan profesional, anul 2019 va fi unul solicitant, asa ca nu trebuie sa iti faci probleme ca vei ramane fara ocupatie. Va trebui sa iti gasesti propriul fel de a te odihni, intrucat nu putem vorbi despre relaxare in adevaratul sens al cuvantului. Ce-i drept, si incapatanarea ta joaca un rol important in generarea acestei situatii complicate, insa cat timp nu resimti efecte negative si nu te consideri epuizata, totul poate evolua astfel o perioada destul de lunga de timp.

In sfera personala se pot intampla lucruri nu tocmai placute. Mercur adopta o pozitie prin care iti transmite energia sa negativa. Iti vor fi furnizate informatii care te pot destabiliza, sau care te vor face sa iti pierzi increderea de sine. Nu apela la oamenii nepotriviti, oricat de presata te-ai simti de imprejurari, intrucat consecintele ar putea fi dintre cele mai neplacute. Decat sa remediezi problemele, mai bine invata sa le ocolesti cu indemanare.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Asa si asa

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.