Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Scorpion 2010

Scorpion

Gata de joaca

Expansivitatea va fi cuvantul de ordine in viata ta. Cu Jupiter in casa a 5 a vei fi pusa pe sotii cat incape, chiar de la inceputul anului. Nici nu ai de ce sa te rusinezi cand iti vin idei copilaresti, de la modelatul plastilinei pana la mersul pe role ! Poati concepe si un copil daca iti doresti sau te straduietsi un pic. Fii pe faza !

In dragoste iti merge fabulos, mai ales daca ai o relatie serioasa si v-ati hotarat sa va mariti familia. Pe de alta parte, daca nu ai chef de implicatii trup si suflet, poti sa experimentezi fel si fel de aventuri deloc lipsite de gust... In luna aprilie si mai ales in mai ai putea sa te casatoresti, daca planuiai de mult.

Cariera cunoaste o zona mai greu de suportat pentru ca ai Saturn in casa a 12 a si risti sa inveti niste lectii dure vizavi de oamenii cu care lucrezi. Pot fi colaboratori in care ai investit incredere si chiar bani, oameni pe care nu te asteptai sa ii vezi drept tradatori camuflati in prieteni. Dar cand e vorba de intrigi nimeni nu se pricepe mai bine decat tine sa le gaseasca leac !

Nu te preocupa in privinta sanatatii. Esti protejata pe tot parcusul anului, iar cand Venus retrogradeaza chiar in zodia ta ai putea risca usoare neplaceri. Nu e ceva grav, dar orice urma de disconfort merita sa fie investigata. Nu amana, cu atat mai mult daca stii ca ai anumite afectiuni cronice : in urmatorii trei ani se pot acutiza !

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.