Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Scorpion 2011

Scorpion

Exemplu in profesie

Anul acesta nu prea ai ochi si urechi pentru altii. Esti ocupata cu slujba si cu promovarea profesionala. Daca pentru multi serviciul este un loc unde sa pleci de acasa si de unde sa mai scoti un ban, pentru tine este locul unde te poti dezvolta si ca persoana. Profita pana in toamna pentru ca se anunta si bani seriosi. Dupa luna octombrie banii devin mai putin interesanti si cauti sa plusezi in zona de promovare si afirmare. Pe merit!

Tot ce tine de munca organizata, relatiile cu autoritatile si superiorii sunt avantajate. Nu te dai inapoi de la nimic, desi simti uneori ca o vacanta ar fi necesara. E drept ca e nevoie de un efort suplimentar, dar apoi te vei simti cu mult mai pregatita si mai bogata. Totusi, prin vara da-ti voie sa ai cateva zile libere pentru ca ascensiunea presupune efort. Suprasolicitarea te poate scoate din cursa si e tot ce nu ti-ai dori in acest climat astrologic.

Cu dragostea nu stai rau, insa n-ar strica sa mai pui uneori piciorul in prag. Primesti sustinerea partenerului in tot ce faci, dar eziti sa ii ceri ajutorul prea des. Lectia modestiei ar trebui lasata la o parte pentru ca de una singura risti sa obosesti si sa te alegi si cu varza, si cu capra neimpacate. Copiii, daca este cazul, promit satisfactii la inceputul anului.

Sanatatea este un semn de intrebare in primavara. Riscul de accidente creste in martie-aprilie, iar in vara, Marte ameninta cu privire la problemele de inima, mai ales daca stii ca ai suferinte mai vechi. Evita efortul indelungat si statul la soare, chiar daca e vara si dupa atat de multa munca vrei relaxare la mare. Si muntele poate fi odihnitor, dar si foarte romantic. Impusca doi iepuri dintr-un foc!

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.