Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Scorpion 2015

Scorpion

Motivatie

Anul 2015 va reprezenta momentul in care ti se va oferi ocazia de a-ti demonstra capacitatile si de a obtine succesul prin forte proprii, pentru a ajunge sa te bucuri de recunoasterea pe care o meriti ca persoana. Iti vei continua drumul spre victorie - inceput in urma cu cel putin un an - si te vei bucura de reusite. Incepand cu a doua jumatate a lui 2015, vei avea parte de schimbari pozitive in viata ta, care vor pune intr-o lumina buna evenimentele care se vor desfasura pana la sfarsitul toamnei.
In prima parte a anului, mai ales, te vei bucura de mai multa popularitate in randul oamenilor intre care traiesti zi de zi si, de asemenea, vei fi mai sociabila. Aceasta atitudine a ta se va reflecta in mai toate sferele vietii tale, insa va avea un impact deosebit pe plan profesional. Vei fi ambitioasa si nu vei renunta la ceea ce iti propui, chiar daca toti iti spun ca este imposibil.
In a doua parte a anului este indicat sa acorzi o mare atentie ideilor si proiectelor in care ai investit atat de mult timp, pentru a fi sigura ca nu ratezi un moment unic de afirmare.
Pe plan sentimental, vei avea parte de multe momente placute. Anul 2015 nu iti va acorda prea multe sanse de a experimenta lucruri noi, te va incuraja sa iti imbunatatesti relatiile existente. Incepand cu jumatatea lunii ianuarie si pana la sfarsitul lui februarie, scorpionii singuri vor avea sansa de a-si gasi un partener pe masura lor.
Pe plan profesional, vei avea sansa de a culege roadele muncii tale de pana acum. Mai mult de atat, astrele te vor indruma sa faci cele mai bune schimbari prin care sa aduci un impact pozitiv asupra carierei tale. Anul 2015 te va determina sa iti doresti si mai mult decat ai deja, asa ca vei incerca sa faci tot ce poti pentru a-ti materializa dorintele.
Sanatatea va fi un subiect mai special pentru tine mai ales in primele cateva luni ale anului, datorita grijilor si stresului. Suprasolicitarea ori un conflict mai puternic, te pot aduce intr-o stare destul de grava.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Asa si asa

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.