Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Scorpion 2018

Scorpion

Excentricitate

In acest an nu vei mai astepta aprobarea nimanui pentru a face ceea ce visezi. Ai ajuns la un nivel de maturitate care iti permite sa te descurci mult mai usor pe cont propriu, dar si sa iei decizii pe care poate inainte nu le-ai fi putut gestiona fara sprijinul cuiva.

Relatia cu partenerul de viata devine mult mai palpitanta si iti va parea presarata cu momente de care iti vei aminti cu drag mult timp. Pentru multi, veti parea destul de excentrici si poate chiar veti fi aratati cu degetul pentru indrazneala de care veti da dovada, insa tot ceea ce conteaza este fericirea ta si implinirea celui drag.

Cu fratii, surorile si rudele in general, relatia de pana acum se va schimba intr-o oarecare masura. Nu se poate spune ca relatiile intre voi se vor raci, insa vei observa o usoara distantare care iti va da de gandit. Chiar si asa, o anumita persoana din familie iti va deveni cel mai bun consilier si vei putea intotdeauna sa contezi pe sfatul sau.

Pe tot parcursul anului, prin viata ta se vor plimba oameni pe care la un moment dat ii vei putea considera prieteni, insa o anumita conjunctura iti va demonstra ca acestia nu au fost altceva decat niste simpli amici.

Abia din toamna te poti astepta la castiguri mai insemnate, asa ca foarte important va fi sa nu cazi in capcana de a crede ca munca ta nu va da roade niciodata. Trebuie doar sa ai mai multa incredere in tine si sa iti aduni rabdarea.

Bani

Bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.