Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Scorpion 2019

Scorpion

Mister

In 2019 esti inconjurata de mister, iar personalitatea ta poate fi considerata una magnetica, intrucat atragi oamenii cu o usurinta nemaivazuta. Soarele si Marte au o influenta majora asupra evolutiei tale in acest an, insa te incurajeaza sa iti iei singura deciziile si sa ai mai multa incredere in fortele proprii.

Marte nu mai te mai impinge de la spate sa ai o atitudine agresiva fata de toti cei care nu sunt de acord cu tine si, de asemenea, vei renunta sa mai faci totul intr-un mod radical, asa cum iti statea in fire. Ar fi bine sa iti aloci o perioada limitata de timp in care sa iti stabilesti toate planurile, iar apoi sa actionezi, in loc sa faci ocazional pauze de gandire. Daca faci totul cu intreruperi, iti vei pierde in mod clar concentrarea si vei reveni cu greu la ceea ce ti-ai propus sa duci la bun sfarsit. Daca te vei implica intr-un proiect pe termen lung, asigura-te ca nu exista nicio sansa sa descoperi pe parcurs ceva care sa iti atraga mai mult atentia.

Ai putea face schimbari pozitive in sfera profesionala, insa trebuie sa stii ce anume trebuie modificat si unde ar fi mai bine ca lucrurile sa ramana la fel. Daca te ocupi de propria afacere, exista posibilitatea de extindere si de dezvoltare, dar doar daca te simti pregatita sa accepti si ajutorul altor persoane. Trebuie sa admiti faptul ca si tu poti gresi, precum si realitatea ca exista oameni mai bine pregatiti decat tine. Gaseste in orice infrangere dorinta de dezvoltare si perfectionare.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.