Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Scorpion 2020

Scorpion

Reinventare

Iesi destul de mult in evidenta in anul 2020, incerci sa te reinventezi si sa dai tot ce este mai bun din tine. Acest lucru poate insemna si o schimbare radicala de imagine, pentru ca indiferent ce ti-ai impune sa faci, vei reusi. Acesta poate fi momentul ideal pentru a-ti schimba stilul de viata, mergand la sala, mancand mai sanatos sau eliminand din viciile pe care le ai. Esti destul de intuitiva si reusesti sa iti planuiesti in mod realist toate obiectivele. Conjunctia dintre Jupiter si Saturn poate avea un impact major asupra vietii tale, asa ca trebuie sa fii pregatita pentru acest lucru. Vei fi nevoita sa demonstrezi cat de puternica esti, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic, iar in cele din urma ti se va oferi o rasplata pe masura eforturilor tale.

Daca ai ocupat pentru o lunga perioada de timp acelasi loc de munca, in 2020 te vei simti impinsa de la spate sa iti cauti ceva nou, care sa iti aduca mai multe beneficii, atat din punct de vedere financiar, cat si spiritual. Important este sa iei o decizie in acest sens doar daca esti sigura pe ceea ce iti doresti; in niciun caz, fortata de imprejurari sau, mai rau, de cineva dintre apropiatii tai. Fa schimbari doar pentru tine si daca simti cu adevarat ca te poti descurca.

Pe plan sentimental ar fi bine sa te rupi de orice legatura toxica, fie ca vorbim despre o relatie defectuoasa, ori despre o prietenie care pare sa te traga in spate si nu te lasa sa evoluezi cum ti-ai dori.

Bani

Bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.