Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Taur 2008

Taur

Cum casa a 9 a este ocupata serios anul acesta (si in 2009), esti tentata sa te orientezi tot mai mult catre strainatate. Nu sunt evenimente extraordinare, care sa iti dea viata peste cap, dar o nevoie de schimbare devine tot mai puternica si te indeamna sa treci la actiune.
In toamna vei fi pe drumuri si iesirile din tara vor determina legarea unor relatii care iti vor fi de folos in viitor. Interesant e ca oamenii intalniti nu sunt deloc comuni, asa ca profita din plin de talentul lor, de faima, relatii si poate si bani: un astfel de partener va aduce succes afarcerii tale.

Relatiile personale au probleme inainte de iarna. Cauza ar fi o comunicare defectuoasa. Aceste divergente se pot instala in cuplu, dar si cu copiii sau familia de baza. Nu sari la gatul omului ca nu a inteles suficient de clar ce vrei si ce nu vrei. Poate ca vina nu sta intotdeauna de partea celorlalti. Spune exact ce crezi si vrei, doar esti o femeie realista!

As vrea sa te vad mai vesela si sunt convinsa ca si tu ti-ai dori sa te porti asa cum te stii: optimista, cu chef de viata, cu vise si nebunii. Saturn iti face un mic joc nefericit si sta in casa a 5 a, intarindu-ti gandurile rele, starile negative. Ti-ar prinde bine sa vorbesti cu cineva, altfel depresiile ar putea sa devina o rutina extrem de neplacuta. Deschide-ti inima in preajma prietenilor caci casa a 11 a este ocupata de un Uranus optimist si te-ar ajuta sa afli si pareri din afara. Sau poate in fata cuiva mai pregatit, cum ar fi un terapeut. In cele din urma putem spune ca anul acesta urmeaza sa te descoperi pe tine insati si sa afli ce vrei de la viata ta. Nu e rau deloc daca stii care ti-e scopul!

Bani

Sanatate

Dragoste

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.