Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Taur 2011

Taur

Stare de bine

Iti merge excelent tot anul! Cu Jupiter in casa intai pentru o buna parte din an, ai toate sansele sa obtii mai tot ce visezi. Si cum la visat te pricepi de mama focului din cauza lui Neptun, tine-te bine ca vine un an asa cum de mult nu ai mai avut. Fii pe faza si nu lasa sansele sa te ocoleasca nici cand dormi!

La job o duci bine. Stralucesti in ceea ce faci si creativitatea este cea care te va scoate din orice tip de incurcatura. Ai sansa de a te remarca si de a ajunge acolo unde vrei cand vine vorba de avansari, insa nu te baza pe promovarea in strainatate incepand cu toamna lui 2011. Nu ar strica sa fii atenta la comunicare in lunile martie-aprilie, Venus nu este de incredere in perioada aceea!

In cuplu iti merge bine, dar e loc si de mai bine. Singura perioada aprinsa tare este in iulie, cand Marte mai mult te prajeste decat te incalzeste. Sunt posibile scandaluri serioase in cuplu, asa ca fii atenta la orice miscare ca s-ar putea ca cineva sa iasa cu nervii la pamant. Inceputul de an e extrem de bun, asa ca bate fierul cat e cald!

Sanatatea nu e grozava, mai ales pana in octombrie cand Saturn te expune inca la accidente. In plus, Luna Neagra trece in Berbec, deci in casa a 12-a si riscul de a contracta o boala serioasa creste. Daca deja ai suferinte cronice, se vor acutiza si vreo 8 luni de zile te vor tot stresa. Ai grija de tine ca altfel au astrele si nu e chiar de bine...

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.