Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Taur 2012

Taur

Taur - Mai multa concentrare

Anul trecut ai experimentat multe schimbari, ai revizuit si ai peticit multe in viata ta. Se pare ca anul acesta vei avea parte de acelasi lucru. Vei trece cu bine peste si te vor astepta perioade cu vesti bune. Nu fi zapacita, concentreaza-te pe un singur lucru la un moment dat si vei termina cu brio. Proiectele pe termen lung ar putea intampina obstacole, dar nu iti pierde speranta si curajul. Ai tot timpul inainte.

In domeniul carierei se prevad multe imbunatatiri in 2012. Totusi, nu te astepta sa mergi pe un drum numai cu flori. Trebuie sa dai tot ce ai mai bun daca vrei o schimbare la locul de munca. De asemenea, acest an iti va aduce multe oportunitati pentru a face bani. Dezvolta strategii care sa te ajute sa-ti cumperi casa visurilor tale sau o masina in anul acesta. Totusi, trebuie facute unele sacrificii financiare pentru ca obiectivele tale sa fie atinse.

In viata sentimentala vorbim de o mai mare stabilitate in acest an, dupa monotonia din ultimul an. Asigura-te ca dorintele tale ii sunt cunoscute partenerului tau.  Depune mai mult efort pentru a obtine mai multa intimitate alaturi de jumatatea ta. Relatia ta va avea o crestere constructiva in acest an. Ia-ti mai mult timp liber de la munca pentru a petrece timp de calitate cu persoana iubita. O mai buna comunicare ar putea fi cheia unei relatii de durata.

In acest an este nevoie de o mai buna gestionare a timpului in ceea ce priveste un program de exercitii. Schimbarea stilului de viata ti-ar putea aduce o stare de oboseala si o pierdere a nivelului de energie. Prin urmare, este esential sa gasesti echilibrul. Ai grija sa nu diminuezi nivelul rezervelor de energie. Evita produsele alimentare nedorite care nu adauga decat calorii. Ia niste suplimente de vitamine pentru a te mentine in forma intregul an.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.