Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Taur 2015

Taur

Sensul vietii

De-a lungul timpului fiecare om in parte si-a dorit sa inteleaga sensul vietii si tot ceea ce se intampla in jurul sau. Tu, mai mult ca oricine, ai implantata in persoana ta acest interes profund pentru existenta umana. Cu toate acestea, anul 2015 te va determina sa fii si mai curioasa, asa ca nu vei renunta sa sapi la radacina lucrurilor necunoscute, in incercarea de a te cunoaste mai bine pe tine insati, de a intelege lumea din jurul tau si de a-ti descoperi scopul in viata. Acest an va fi unul plin de evenimente si pentru tine, insa orice vei face, intr-un fel sau altul, vei reveni la aceeasi obsesie.
Pe plan sentimental, vei fi nevoita sa te adaptezi circumstantelor, asa ca schimbarile vor fi un lucru necesar. Dinamismul te va lua prin surprindere si vei descoperi ca timpul nu asteapta prea mult pentru ca tu sa iei deciziile potrivite. In perioada aprilie-mai, vei fi in cautarea jumatatii perfecte. Abia incepand cu data de 25 septembrie vei avea sansa de a incepe o relatie care sa te multumeasca din toate punctele de vedere.
Pe plan profesional, schimbarile vor fi la tot pasul si te vor suprinde de fiecare data. Vei lua in considerare varianta de a-ti schimba domeniul de activitate si este posibili ca in acest fel, castigul material sa fie mult mai mare. Ai sansa de a face acest lucru in lunile ianuarie, aprilie si noiembrie.
In prima parte a anului te vei concentra foarte mult pe sanatate; vei incerca sa iti sporesti imunitatea si nivelul de energie. Problemele medicale vor presupune timp si efort, insa rezultatele imbucuratoare se pot vedea incepand cu luna iulie.

Bani

Bine

Sanatate

Asa si asa

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.