Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Taur 2018

Taur

Cunoastere

Anul 2018 pregateste schimbari majore, mai ales incepand cu luna mai, cand Uranus intra in zodia Taurului, aducand cu sine nelinisti si multa imprevizibilitate. Vei fi fortata de imprejurari sa iti schimbi modul de a privi lucrurile, dar vei fi si mult mai sceptica decat inainte. Te vei gandi de doua ori inainte de a lua o decizie serioasa si nu te vei mai avanta cu capul inainte, lipsita de orice teama.

Pluto continua si in acest an sa te impinga sa lamuresti anumite aspecte dn viata ta, chiar daca de multe ori ai prefera sa nu stii tot adevarul. Contributia lui Saturn, se va traduce printr-o sete de cunoastere, dar si prin dorinta de a intelege cat mai multe lucruri. Daca ai simtit vreodata ca ceea ce ai invatat pana in prezent nu iti este suficient, ori ca ai avea o satisfactie mai mare daca ti-ai imbunatati in orice fel cunostintele, in anul 2018 vei lua masuri in acest sens. Iti poti continua studiile in cazul in care le-ai abandonat la un moment dat, sau poti dobandi cunostinte intr-un domeniu diferit.

Pe plan profesional trebuie sa ai mai multa grija cu cine te asociezi, intrucat poti fi indusa in eroare de intentiile anumitor persoane. Nici in prieteni nu poti avea incredere deplina, asa ca nu este cazul sa iti pui baza in persoane straine. Totusi, daca vrei sa cladesti parteneriate stabile, ar trebui sa mizezi pe sinceritate si sa faci intotdeauna primul pas. Pana in luna noiembrie poti avea o evolutie buna, daca inveti sa iti dozezi eforturile in mod eficient si sa analizezi cu atentie fiecare cuvant pe care vrei sa il spui.

Bani

Bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Asa si asa

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.