Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Taur 2020

Taur

Provocari

Esti obisnuita sa infrunti diverse provocari, insa in 2020 s-ar putea sa ai nevoie de mai mult sprijin decat sperai. Vor fi multi care te vor atrage in discutii aprinse doar pentru a te scoate din zona ta de confort, intrucat atunci iti vor putea fi descoperite toate vulnerabilitatile. Trebuie sa stii cum sa te aperi mai bine si cum sa scoti la iveala doar punctele tale tari. Pregateste-te atat pentru suisuri, cat si pentru coborasuri, pentru ca doar atunci vei putea primi cu bratele deschise tot ceea ce ti se ofera.

Inca de la inceputul anului, Saturn va intra in casa a 9-a din semnul Capricornului, ceea ce pentru tine poate aduce o serie de confruntari cu oamenii din jurul tau, in special la locul de munca. Concurenta este mare si nimeni nu vrea sa lase de la el, asa ca nu te astepta la prea multa intelegere din partea nimanui. De cele mai multe ori, vei fi pe cont propiu, iar acest lucru ar trebui sa te ambitioneze si mai mult.

Prezenta lui Marte de la sfarsitul lunii martie si pana la inceputului lui mai, va constitui un real folos pentru tine. Aceasta perioada iti va servi pentru recuperare, asa ca orice probleme ai avea, fie ca vorbim despre unele de sanatate sau chiar despre cele ale sufletului, ti se ofera sansa de a te trata si a te face bine. Nu ai neaparat nevoie de interventia altor persoane, ci ti trebuie putin timp cu tine insati, poate o vacanta si, mai ales, mintea libera de orice griji.

Bani

Bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.