Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Varsator 2008

Varsator

Daca pentru unii lucrurile sunt simple si clare, pentru tine sunt putin mai incurcate, dar cu mult mai valente. Casa a 12 a este plina, iar ceea ce conteaza acum sunt experientele de trezire si evolutie spirituala. Mai ales daca ele au sansa de a fi realizate sub atentia unui maestru sau in afara granitelor romanesti.

Ca sa iti faci poftele nebune, vei vrea bani. Si cum nu mereu te intereseaza munca vei tinde sa speculezi. Asa ca opozitia dintre 2 mari planete iti poate crea neplaceri daca nu esti atenta la ce faci. Nu imprumuta bani si nu vinde de prin casa! Mai ales ca o mostenire neasteptata te-ar putea ajuta la inceputul toamnei.

Vei fi profund atasata de acea parte superioara a ta pe care o resimti mai vie ca oricand. Anumite sigurante trezite in situaitii cheie, vise incarcate de simbolism si chiar profetice te pot aduce in marea lumina. Lasi in urma trecutul dureros si iti dai seama ca totul este o experienta menita sa te faca sa evoluezi. Mai intuitiva, mai calma vei atrage oameni ca tine. Si cum extremele se potrivesc, poate ca un barbat la fel de interesat de zona mistica a vietii te-ar putea cuceri.

Si in plan profesional apar schimbari: o noua atractie pentru domenii cum ar fi televiziunea, filmul sau chiar astrologia. Poti sa fii si in lumina reflectoarelor si in viata ta la fel de prezenta, anul acesta imbinand toate extremele in experiente absolut intense si revelatorii!

Bani

Sanatate

Dragoste

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.