Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Varsator 2012

Varsator

Varsator - Ai grija de sanatate

In acest an vei reusi sa te bucuri de roadele trudei tale din ultimii ani. De asemenea, vorbim si de extinderea nevoii de socializare anul acesta. In prima parte a anului 2012 ai parte de mici nemultumiri, dar in general va fi un an roz pentru tine. Perspectiva ta de viata va suferi o schimbare majora si iti vei pune cunostintele la lucru pentru un viitor plin de satisfactii.

Din punct de vedere financiar va fi un an mai bun comparativ cu anii precedenti. Fluxul de venit este garantat de o performanta mai mare in cariera. Unele cheltuieli nedorite vor aparea din cauza unor probleme medicale. Dar nu te speria. Ai adunat suficient cat si pentru zilele ploioase. Nu fi prea zgarcita cand vine vorba de bani. Poti sa faci cateva actiuni caritabile sau chiar sa-ti permiti unele chestii de lux.

Anul 2012 va fi un an mai pasional si mai romantic in masura in care esti implicata intr-o relatie. Ai grija cum iti exprimi dorintele si sentimentele partenerului de cuplu, fara consecinte negative. Este momentul pentru ati gasi un alt partener mai bun, care sa nu-ti raspunda cu cinism cand vine vorba de anumite chestiuni personale. Daca esti singura, te va curpinde un val de dorinta. Nu te sfii si arata lumii ca ai si tu sentimente. Acest an ofera mari oportunitati de imbunatatire a relatiilor tensionate.

De sanatate trebuie sa ai cea mai mare grija anul acesta. Practica obiceiuri mai sanatoase si insufla si membrilor familiei acest lucru. Moralul tau va avea cateva caderi in anul 2012. Ai grija sa nu cazi intr-o depresie profunda. Monitorizeaza cu atentie sanatatea mentala si cea a dintilor in acest an. Intelept din partea ta ar fi sa te plimbi zilnic  sau sa faci exerciti de rutina pentru a-ti mentine oasele si muschii puternici.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Asa si asa

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.