Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Varsator 2015

Varsator

Dezvoltare personala

Este bine cunoscut faptul ca zodia ta - Varsatorul, reprezinta una din cele mai libertine si independente semne ale zodiacului. Cum altfel te-ai putea simti mai bine, daca nu traind o viata care sa se desfasoare exact pe placul tau? Ei bine, anul 2015 iti va oferi, cu ajutorul astrelor pozitionate strategic, ocazia de a experimenta si acest lucru: sansa de a face schimbarile ideale pentru a avea intocmai viata pe care ti-o doresti. Cert este ca nu vei scapa de schimbari, fie ca ele sunt influentate de tine, fie ca te iau prin surprindere atunci cand te astepti mai putin. Chiar daca vor fi multe momente in care nu ti se va oferi exact ceea ce ti-ai dori, important este sa ai incredere ca tot ceea se intampla in jurul tau urmeaza un scop bine stabilit, iar schimbarile, oricat de drastice ar fi, sunt bine venite si creeaza diversitate.
Pe planul sentimental si cel al iubirii, vei primi pana la mijlocul lunii august, influenta benefica a lui Jupiter care iti va oferi oportunitatea de a-ti gasi jumatatea. Vei avea ocazia de a-ti contrui relatia perfecta la care ai visat intotdeauna! Spre sfarsitul lunii ianuarie vei observa ca atractia pe care o emani fata de sexul opus va fi din ce in ce mai mare, fapt ce iti va permite sa te evidentiezi si sa iti etalezi unicitatea, inteligenta si farmecul personal.
Pe plan profesional, lucrurile vor merge in asa fel incat interesul ti se va pierde treptat datorita monotoniei si neajunsurilor materiale. Cu toate acestea, te vei gandi sa iti gasesti o slujba noua abia incpand din luna septembrie. Te vei decide sa iei aceasta hotarare tot din considerente financiare, in speranta ca vei gasi un loc de munca mai bine platit.
In ceea ce priveste sanatatea, s-ar putea sa iti faci rau cu mana ta. Vei amana vizitele la medic pana cand va fi prea tarziu si vei ignora mai mereu simtomele care te-ar putea ajuta sa depistezi la timp problema.

Bani

Bine

Sanatate

Asa si asa

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.