Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Varsator 2018

Varsator

Siguranta

In anul 2018 te asteapta multe schimbari. Vrei mai multa siguranta in viata ta, asa ca vei incerca sa imbunatatesti tot ceea ce te nemultumea pana acum, chiar daca acest lucru va presupune sa incepi de la zero in anumite directii, sa demolezi tot ceea ce ai creat si sa pui bazele unor noi idei.

Teama ca nu esti suficient de buna la ceea ce faci, te va urmari si in acest an si te va impiedica de multe ori sa iti atingi scopul mult visat. Saturn te va face sa exagerezi destul de mult si sa privesti cu frica pana si acele obstacole pe care stii sigur ca le poti depasi. In acest context, vei ezita exact in momentele in care ar trebui sa dai tot ce ai mai bun.

Nu vei fi foarte libera in acest an, ci vei petrece mai mult timp cu nasul in carti sau cufundata in gandurile tale. Incerci sa creezi ceva nou, insa pentru aceasta ai nevoie de cunostinte mai bogate si de mai multa cercetare in domeniul respectiv.

Jupiter iti ofera numeroase alternative atunci cand nu stii ce ar trebui sa faci, insa este de datoria ta sa decizi care este varianta potrivita pentru tine. Daca alegi gresit, este posibil sa te confrunti cu mai mult decat ai putea duce la momentul respectiv, asa ca si intelepciunea hotararilor va fi importanta.

Te poti simti foarte bine ajutandu-i pe altii si vei avea doar de castigat implicandu-te in mod direct in educarea celor mici.

Bani

Asa si asa

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.