Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Varsator 2019

Varsator

Integrare

In 2019 nu incerci sa demonstrezi celor din jur de ce esti in stare, ci mai mult te straduiesti sa iti oferi tie motive pentru a fi mandra de tine insati. Nu vei da dovada de o bunatate iesita din comun, dar nici nu vei face rau fara motiv. Se poate spune ca vei fi undeva la mijloc in acest an, astfel incat sa te simti respectata, dar si apreciata.

Semnul tau este guvernat de aer, asa ca in acest an iti vei gasi destul de greu locul si vei simti ca nu te integrezi foarte bine in orice grup. De aceea, putini vor fi aceia pe care ii vei considera prieteni apropiati. Te vei inconjura de amici, insa esti convinsa ca la nevoie nu te-ai putea baza pe ei. Soarele este raspunzator pentru toata neincrederea pe care o resimti, dar si pentru lipsa sentimentului de apartenenta. Scopul tau in acest an ar trebui sa fie acela de a te cunoaste mai bine si de a te elibera de unele restrictii autoimpuse.

Neptun, planeta, are o pozitie favorabila pentru tine in acest an, ceea ce inseamna ca nu te vei lasa prada iluziilor si viselor irealizabile, ci vei sti foarte clar pe ce drum ar trebui sa o apuci. Totusi, pierzi destul de mult timp analizand lucrurile si cu greu te urnesti sa pornesti la treaba, asa ca poti avea parte de unele probleme financiare. Nu reusesti sa obtii resursele de care ai nevoie, insa nici imprumuturile nu sunt o solutie pentru tine, fiind mai indicat sa te feresti de ele in acest an.

Bani

Bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.