Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop anual - Varsator 2020

Varsator

Optimism

In 2020 vei da dovada de un optimism iesit din comun si vei refuza sa iti schimbi parerile si modul de gandire in functie de evenimentele din viata. Daca ti-ai sterge zambetul de pe buze ori de cate ori ti s-ar intampla ceva neplacut, ai fi acaparata de tristete si nu ai mai putea avansa sub nicio forma. Conjunctia dintre Saturn si Pluto va avea o influenta mare si asupra ta, pentru ca iti va oferi bazele pe care iti poti consolida cele mai importante planuri. Incearca sa nu te gandesti prea mult la ceea ce spun ceilalti despre tine si fereste-te sa asculti barfele din jurul tau, intrucat exista riscul sa devii paranoica si sa crezi ca toata lumea are ceva cu tine.

Pentru a avea mai multe sanse pe plan profesional, nu ar strica sa incerci sa te perfectionezi, sa faci niste cursuri de pregatire. Cea mai mare greseala ar fi sa pornesti la drum cu ideea ce tu le stii pe toate si nu mai ai nimic de adaugat la bagajul tau de cunostinte. In momentul in care vei intelege cat de important este sa evoluezi constant, vei reusi sa faci si primii pasi catre succes.

Pe plan sentimental poti incepe sa dai dovada de mai mult romantism, ceea ce nu este deloc un lucru rau. Poate ca acesta este exact lucrul de care avea nevoie relatia ta, pentru ca legatura dintre tine si partenerul tau sa se intareasca. Trebuie sa dai dovada mai des de afectiune, iar actiunile tale sa reflecte ceea ce simti, dar poate nu poti exprima prin cuvinte.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.