Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Balanta Februarie 2014

Balanta

Stare pozitiva
Pentru viata de dragoste, februarie va fi, probabil, luna cea mai favorabila din prima jumatate a anului 2014. Vei avea foarte multe tendinte romantice, multa energie impulsiva, care te vor conduce catre experiente de neuitat. Te vei afla intr-o continua stare pozitiva, care iti va aduce o sumedenie de satisfactii. In aceasta luna vei avea multe oportunitati pentru o noua dragoste sau pentru a reinvia povesti de dragoste mai vechi. De asemenea, ai putea prea bine sa ai momente placute cu partenerul actual. Cel mai important este faptul ca te vei afla in postura de a alege cum iti este mai bine si nu vei regreta nici o decizie. Vei fi deschisa orcarui fel de experienta.
Chiar daca vei avea foarte mult de munca in aceasta luna, nu te vei ingrijora deloc, deoarece vei avea foarte multa energie si vei fi increzatoare in fortele tale. In plus, te vei implica in noi initiative si ve face activitati de voluntariat. In prima jumatate a lunii va fi posibil sa apara cateva neintelegeri, mai ales legate de comunicare, insa multe dintre ele vor fi din cauza lipsei de atentie. De asemenea, s-ar putea sa existe momente in care nu vei fi in masura sa te concentrezi la maximum. In orice caz, chiar daca vei intampina dificultati minore, toate actiunile tale din cadrul acestei luni vor fi profitabile din punct de vedere financiar.
Primele doua saptamani ale lunii februarie vor fi destul de delicate. Va fi posibil sa suferi unele infectii la nivelul cailor respiratorii, intoxicatii, probleme de concentrare, de memorie sau de atentie. Situatia se va imbunatati in a doua parte a lunii.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Asa si asa

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.