Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Balanta Aprilie 2016

Balanta

Concentrare

A doua luna a primaverii poate fi considerata o perioada schimbatoare, dar cat se poate de benefica din punct de vedere profesional. Chair daca Mercur va fi departe de a te ajuta, te vei descurca suficient de bine pe plan financiar chiar si fara influenta astrala. Totusi, pentru a obtine performante in aceast context, va trebui sa te izolezi destul de mult de lumea inconjuratoare tie. Mai pe scurt, fiecare interferenta exterioara va avea capacitatea de a te deconcentra ireversibil.
In aceasta luna, tot ceea ce se va intampla pe plan profesional in viata ta, va constitui cauza unor consecinte vizibile in viitorul nu foarte indepartat. Daca intr-o anumita situatie esti convinsa ca timpul pe care il ai pentru terminarea unui proiect iti este insuficient, ai grja sa nu mai depui eforturi suplimentare in aceasta directie. Multumeste-te sa lasi lucrurile sa mearga de la sine.
Pe plan sentimental te vei bucura de multa energie pozitiva, deoarece vei avea mai mereu ceva interactiv de facut datorita ideilor tale indraznete. Distractia reprezinta unul din lucrurile pe care incerci sa le obtii cu ardoare, mai ales dupa stresul acumulat la locul de munca.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.