Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Balanta Aprilie 2019

Balanta

Energie

Luna aprilie este o perioada in care vei fi mult mai energica decat de obicei. Eris va ocupa o pozitie dominanta si va suprima complet potentialul negativ al lui Mercur, iar astfel te va face sa ai o atitudine productiva si versatila. Acestea fiind spuse, este un bun moment sa iei niste decizii la care te gandesti deja ce ceva vreme. Sunt favorizate hotararile pe plan financiar si material, insa nu te astepta ca totul sa se rezolve de la sine. Implica-te si ai grija de buna desfasurare a activitatilor pe care le intreprinzi. Desi vei fi absorbita in sfera profesionala, este indicat sa nu neglijezi si restul planurilor, mai ales ca poti stabili cu usurinta legaturi cu oamenii din jurul tau in aceasta perioada.

Inceputul lunii este unul brusc, lucrurile se vor schimba rapid in jurul tau si nu vei avea foarte mult timp de adaptare, insa aces fapt nu va constitui un dezvantaj pentru tine. Vei avea ocazia de a lua decizii importante, asa ca nu sta foarte mult pe ganduri. Aloca timp suficient, insa nu exagerat de mult, pentru lucrurile care conteaza.

A doua jumatate a lunii ar trebui sa o dedici predominant planului familial. Asta inseamna sa petreci timp atat cu persoanele dragi tie, cat si cu tine insati. Ritmul nu va mai fi atat de alert ca in prima parte a lunii si te vei putea relaxa asa cum ti-ai dorit de ceva vreme.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.