Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Balanta Martie 2019

Balanta

Descoperiri

Luna martie va constitui o perioada de inovare si descoperiri importante pentru Balante. Cu toate ca Marte si Soarele se vor alinia, punand la un loc sursa problemelor si a temerilor, Eris va echilibra situatia. Ca rezultat al acestei combiantii astrale, prima luna de primavara va fi un moment excelent pentru luarea deciziilor pe termen scurt. De altfel, este de prefererat sa petreci cat mai putin timp punand la cale diverse planuri, in loc sa actionezi. In relatiile personale incearca sa nu pui presiune asupra celor dragi, permitandu-le sa ajunga la concluziile potrivite pe cont propriu. De asemenea, nu fi prea exigenta cu colegii la locul de munca, mai ales daca stii bine ca sunteti toti egali din punct de vedere profesional.

Inceputul lunii va fi ideal pentru planificarea bugetului familiei si gestionarea cheltuielilor. Este de preferat sa tii cont de toate variabilele care pot interveni pe parcurs, mai ales daca ai in gand sa investesti o suma de bani, de exemplu intr-o masina. Incearca sa privesti mereu partea plina a paharului, mai ales daca stii ca nu mai poti face nimic pentru a schimba situatia data.

Finalul acestei luni va fi o perioada mai putin solicitanta din punct de vedere profesional, asa ca este momentul sa acorzi mai multa atentie partenerului de viata. Nu trebuie sa astepti mereu ca el sa faca primul pas.

Bani

Bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Asa si asa

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.