Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Berbec Decembrie 2014

Berbec

Situatii de rezolvat
Sfarsitul acestui an se asteapta a fi destul de aglomerat pentru tine, asa ca vei avea foarte multe lucruri de rezolvat in luna decembrie. Bineinteles, si rasplata va fi pe masura, asa ca nu te teme ca vei munci in zadar.
Problemele nu te vor ocoli, intrucat multe dintre planete vor "complota" impotriva ta. De exemplu, vei resimti influenta lui Saturn prin simplul fapt ca nu vei rezista tentatiei de a repeta greselile trecutului, chiar daca stii ce urmari vor avea faptele tale. Pe deasupra, energiei negative emanate de aceasta planeta i se va alatura cea a Lunii Negre.
Marte, in schimb, guvernatorul berbecului, va incerca pe cat posibil sa iti protejeze domeniul profesional de toate circumstantele negative.
In ceea ce priveste relatiile personale, sentimentul general va fi acela ca totul pare catusi de putin schimbat. Venus este de parte ta, asa ca sentimentele de sinceritate si tandrete vor reusi sa razbeasca orice bariera. Nu lasa loc de ambiguitati, fii cat mai clara in exprimare si incearca sa comunici eficient!

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.