Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Berbec Februarie 2014

Berbec

Clarificare
In aceasta luna te poti astepta la o viata sentimentala invioratoare. In cazul in care au existat in ultimile sapatamani, pe plan sentimental, anumite situatii neobisnuite care au creat o stare nu tocmai comfortabila, incepand cu februarie solutiile vor incepe sa apara, iar totul va incepe sa se clarifice si sa revina la normal. Prietenii ar putea sa-ti fie de mare ajutor, aceestia fiind dispusi sa-ti ofere sfaturi benefice in cazul in care nu poti lua decizii de una singura. De asemenea, participarea la viata sociala sau la anumite activitati de grup poate fi benefica pentru relatia ta sentimentala.
In ceea ce priveste viata profesionala, vor aparea multe imbunatatiri. Toate lucrurile care au mers destul de prost in acest domeniu vor reveni la normal. Vei simti o mare usurare in cariera ta si vei vedea toate aspectele mult mai clar. Acest fenomen se va reflecta pozitiv asupra departamentului financiar. Nu vei avea deloc probleme cu banii. In plus, vei avea niste castiguri suplimentare si vei recupera niste sume mult asteptate. Va trebui sa te bazezi neaparat pe munca in echipa pentru a avea succes garantat si pentru ca toate castigurile sa fie satisfacatoare si profitabile.
Niste probleme care nu ar trebui neglijate vor aparea la nivel medical. Nu ar trebui sa glumesti in legatura cu acestea. Va fi o perioada destul de tensionata, care iti va testa destul de mult rezistenta corpului tau. Iti este recomandat sa eviti excesele, sa incerci sa te odihnesti ori de cate ori este nevoie si sub nici o forma, nu va trebui sa te stresezi. Ai grija de tine!

Bani

Foarte bine

Sanatate

Asa si asa

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.