Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Capricorn Ianuarie 2018

Capricorn

Echilibru

Pentru tine, luna ianuarie ti se va parea o perioada foarte echilibrata, poate chiar mai linistita decat ai anticipat. Acest lucru nu inseamna ca toate vor merge struna fara niciun efort din parte ta, insa vei fi obisnuita cu ceea ce pentru altii va insemna o provocare. Avantajul tau este acela ca iti calculezi cu atentie fiecare pas. Vei fi nevoita sa lucrezi, dar nu atat de mult ca in alte perioade, iar rezultatele se vor vedea, cu siguranta, mult mai usor.

Astrele te indeamna sa dedici cat mai mult din timpul tau familiei si sa te ocupi mai mult de educatia copiilor, sau de problemele de sanatate ale parintilor. In orice caz, aspectele care tin de camin sau ii privesc in mod direct pe cei dragi, trebuie sa vina in prim-plan.

In sfera sentimentala, multe lucruri se pot schimba, insa numai daca tu iti doresti acest lucru. Partenerul de viata este destul de intelegator cu tine ina ceasta perioada si, chiar mai mult de atat, se simte dispus sa faca orice consideri tu ca ti-ar aduce fericirea.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Asa si asa

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.