Horoscop
Înapoi la

Arhiva horoscop lunar - Capricorn Aprilie 2019

Capricorn

Redresare

Aspectele planetare din aceasta luna iti asigura linistea, intrucat vei fi capabila sa rezolvi, fara prea mari eforturi, sarcini destul de importante. Stii prea bine care iti este statutul si cunosti fara indoiala care iti sunt responsabilitatile, asa ca nici nu s-ar pune problema sa te revolti, ori sa incerci sa schimbi ceva. S-ar putea spune chiar ca esti multumita cu ceea ce ai si nu iti doresti prea mult in plus. Pozitia lui Marte te avantajeaza, insa ar fi bine sa amani hotararile importante pana cand vei stii ca esti complet stapana pe situatie.

In prima parte a lunii vei avea multe intrebari, insa oamenii din jurul tau nu vor fi foarte serviabili si nici nu se vor grabi sa gaseasca pentru tine raspunsurile de care ai nevoie. Poate ca nu vei reusi sa obtii tot ceea ce iti doresti, insa vei face mici progrese, asa ca acest lucru te incurajeaza si iti da speranta. Incerci sa fii activa pe toate fronturile, insa uneori nu prea iti iese si pare ca vrei sa dezertezi. Nu pierde timpul asteptand momente ideale, intrucat te vei minti singura; trebuie sa actionezi atunci cand simti ca este in interesul tau sa o faci.

In a doua parte a lunii nu esti atat de rapida pe cat ai fi sperat, asa ca deseori ramai in urma cu responsabilitatile si nu stii cum sa te mai redresezi. Nu prea mai gasesti timp si pentru tine, asa ca micile tale placeri raman intr-un plan indepartat.

Bani

Bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Asa si asa

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.